Prenájom priestorov na organizáciu konferencií, workshopov, seminárov a rôznych iných podujatí
RezervácieZapojte sa do spotrebiteľského prieskumu, ktorý je zameraný na spotrebiteľské vnímanie sous-vide mäsa
Cieľom prieskumu je identifikovať spotrebiteľské vnímanie sous-vide mäsa ochuteného koreninami, bylinkami, omáčkami a prírodnými esenciálnymi silicami. Chcem sa zapojiť do prieskumuZdravé potraviny vyvíjané v Agrobiotechu
Našim primárnym poslaním je i šírenie povedomia o zdravých potravinách. Preto sme sa rozhodli našu stránku obohatiť produktami vyvíjanými v Laboratóriu cereálnych technológií ako aj niekoľkými podloženými vedeckými faktami.
Multilaterálny projekt APVV úspešne pokračuje
V dňoch 3-5.11.2021 sa uskutočnilo druhé projektové stretnutie v rámci projektu grantovej schémy APVV. Stretnutie k projektu s názvom: „Vplyv procesov trávenia a absorpcie na konečnú biologickú aktivitu fytonutrientov: skutočná pridaná hodnota pre zdravie“ sa uskutočnilo na Mendelovej univerzite v Brne za prítomnosti zástupcov všetkých troch partnerov projektu.
Študenti a zamestnanci SPU senzoricky hodnotili ochutené medy
Vo Výskumnom centre AgroBioTech Slovenskej poľnohospodárskej univerzity (SPU) v Nitre sa počas troch dní konalo senzorické hodnotenie ochutených medov. Na hodnotení sa zúčastnilo 83 dobrovoľníkov z radov zamestnancov a študentov univerzity. Sledované boli znaky ako farba, vôňa, chuť a celkový dojem.
Zástupcovia VC AgroBioTech na rokovaní s ministrom pôdohospodárstva
Zamestnanci VC ABT – Ing. Jozefína Pokrývková, PhD., a Ing. Jakub Pagáč, PhD., sa zúčastnili na rokovaní s ministrom pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Samuelom Vlčanom. Cieľom stretnutia, ktoré sa konalo 20. augusta v Bratislave, bola aktuálna problematika projektov samospráv v oblasti nástrojov na boj s klimatickou zmenou, revitalizáciou krajiny a agrolesníckych systémov hospodárenia.
Multilaterálny projekt APVV úspešne pokračuje
V dňoch 3-5.11.2021 sa uskutočnilo druhé projektové stretnutie v rámci projektu grantovej schémy APVV. Stretnutie k projektu s názvom: „Vplyv procesov trávenia a absorpcie na konečnú biologickú aktivitu fytonutrientov: skutočná pridaná hodnota pre zdravie“ sa uskutočnilo na Mendelovej univerzite v Brne za prítomnosti zástupcov všetkých troch partnerov projektu.
Študenti a zamestnanci SPU senzoricky hodnotili ochutené medy
Vo Výskumnom centre AgroBioTech Slovenskej poľnohospodárskej univerzity (SPU) v Nitre sa počas troch dní konalo senzorické hodnotenie ochutených medov. Na hodnotení sa zúčastnilo 83 dobrovoľníkov z radov zamestnancov a študentov univerzity. Sledované boli znaky ako farba, vôňa, chuť a celkový dojem.
Zástupcovia VC AgroBioTech na rokovaní s ministrom pôdohospodárstva
Zamestnanci VC ABT – Ing. Jozefína Pokrývková, PhD., a Ing. Jakub Pagáč, PhD., sa zúčastnili na rokovaní s ministrom pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Samuelom Vlčanom. Cieľom stretnutia, ktoré sa konalo 20. augusta v Bratislave, bola aktuálna problematika projektov samospráv v oblasti nástrojov na boj s klimatickou zmenou, revitalizáciou krajiny a agrolesníckych systémov hospodárenia.
Vyšiel zborník vedeckých prác VC ABT
Viac informáciíODDELENIA, LABORATÓRIÁ
A OSTATNÉ ŠPECIALIZOVANÉ PRACOVISKÁ
PARTNERI PROJEKTU
Unikátnymi partnermi stojacimi za zrodom projektu výstavby a uvedenia do života Výskumného centra AgroBioTech sú tri dôležité inštitúcie.